DACHDECKER ZRD3150 Bádogos élhajlító - 3150/0,8 mm

DACHDECKER ZRD3150 Bádogos élhajlító - 3150/0,8 mm
DACHDECKER ZRD3150 Bádogos élhajlító - 3150/0,8 mm

Kérje árajánlatunkat!

Ipari felhasználásra készült, magas minőségű, lengyel gyártású bádogos lemezhajlítógép lemezvágóval és ütközővel felszerelve, 3150 mm-es kivitelben.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

DACHDECKER ZRD3150 Bádogos élhajlító - 3150/0,8 mm

Kézi, bádogos élhajlítógép fémlemez kézi vágására és hajlítására tervezve.

Magas ipari minőség, lengyel gyártmány.

Kiváló minőségű acélból készül, masszív és merev, porfestett vázszerkezettel.

A készülék minden tartozékát és kisebb részeit cinkbevonat védi a korróziótól.

Számos mechanikus beállító elem alaptartozék úgy, mint a gerenda hajlítási szög, hajlító nyomás és szimmetria az alsó gerendával szemben.

Lemezvágás során a lemezvágó a gép szélén lévő vezetőkben maradhat anélkül, hogy azt el kellene távolítani.

Lemezvágó eltávolítása egy mozdulattal.

A hajlítógép szerkezeti elemei gyárilag be vannak állítva, így nem szükséges semmit szabályozni az első használatba vétel előtt.

Lemezvágó: ötvözött acélból készült pengék, horganyzott acéllemezek maximális vastagsága 0,8 mm, magas élettartam (kb. 25 km vágás 0,5 mm-es lemezen), többször élezhető pengék, cserélhető pengék

Tartókonzolok ütközőkkel felszerelve: 1000 mm-es tartók ütközőkkel és mércével felszerelve, így az ismétlődő hajlítások és vágások gyorsabban kivitelezhetőek.

Szögbeállító tárcsa: gyors szögbeállítást tesz lehetővé több hajlítás esetén is anélkül, hogy használni kellene a szögbeállító ütközőt.

Szélességi ütköző: lehetővé teszi a vágási szélesség beállítását, 180°-ban elforgatható, ismételt vágásoknál gyors és pontos megoldást jelent.

Gépkerekek: fékkel felszerelt, forgó kerekek teszik lehetővé a szabad mozgást.

Hajlító tányér: Lehetővé teszi 0° és 150° között a hajlítási szög korlátozását, mely sorozatgyártás esetén gyorsítja a folyamatokat.

Falcolás behajlító: kényelmes és nagyon gyors szerkezet, amely pontoson lehajlítja korábban megadott falcolást egy munkakörben. Kiváló szerkezet a háztetők befejező munkáihoz. Bezárja a falcolatot, nem töri össze a lemezt és nem karcalja a lemez felületét. Négy (lépcsőzetes) alakító hengerből áll, amelyek fokozatosan növelik a lemez nyomóerőt. Állítóható résszélesség, amely lehetővé teszi a készülék változtatható lemezvastagságú alkalmazását a kívánt pontossággal.

TÖBBFÉLE MÉRETBEN ÉS VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ! HA NEM TALÁLJA AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ TÍPUST, KÉRJÜK VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

 

 

Paraméterek

Cikkszám ZRD-3150
Hajlítási szélesség 3150 mm
Hajlítási szög 0 - 150°
Max. vágási vastagság 0,8 mm
Max. hajlítási vastagság 0,8 mm
Súly 330 kg

 

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
DD-ZRD-3150