Rólunk

A FÉMGÉPSZER-TECHNIK Kft. egy 2018-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonban működő vállalkozás. Az alapítás célja az volt, hogy a Magyarországon működő fémipari termelő és szolgáltató kis-, közép- és nagyvállalatok mindennapi és egyedi beszerzési igényeit kiszolgáljuk a fémmegmunkálás, forgácsolás, lemezalakítás, hegesztés- és csiszolástechnika, rögzítés- és szereléstechnika, továbbá műhelyberendezések és munkavédelmi eszközök területén, legyen az szerszámgép, ipari fogyóeszköz, vagy bármilyen rezsianyag ellátással kapcsolatos termék.

Kizárólag magas ipari minőségű termékeket forgalmazunk, melyek megbízható szervizháttérrel és alkatrészellátással, valamint gyártói garanciával rendelkeznek. Termékkínálatunk között megtalálhatja a legkiválóbb ár/érték aránnyú, továbbá a legmagasabb minőséget képviselő, prémium kategóriás termékeket egyaránt.

Vállaljuk ipari felhasználók részére szerszám-, vagy szerszámgép, illetve rezsianyag igényeik szakszerű felmérését is tanácsadással együtt. Ipari gépek és berendezések beszerzésénél pályázatíráshoz, lízingeléshez egyaránt tudunk műszaki segítséget nyújtani. Mindezek mellett a termékek beszerzésén túl biztosítani tudjuk azok raktározását, továbbá eseti, vagy folyamatos logisztikáját is.

Fő víziónk a "minden igényt kielégítő kiszolgálás".

Kezdettől fogva arra törekszünk, hogy tisztelt partnereink igényeit minél szélesebb körben és maximális rugalmassággal, hatékonysággal, valamint igényre szabott fizetési és szállítási megoldásokkal, illetve további szolgáltatásokkal elégítsük ki. Kínálatunk folyamatosan növekszik és fejlődik, amivel együtt elégedett partnereink száma is nő. Víziónk tehát garanciát jelent tisztelt Megrendelőink minél magasabb szintű, gyorsabb, precízebb és a lehető legrugalmasabb kiszolgálására is.

Ezzel a céllal hoztuk létre a lemezhajlitogep.hu webáruházat is, amely magas minőségű, ipari élhajlító berendezések széles kínálatát biztosítja a Tisztelt Érdeklődők számára. Weboldalunkkon Dachdecker, Metallkraft és Bernardo lemezhajlítók különböző típusait találja, melyek együttes kínálatából képesek vagyunk a lemezhajlítás területén felmerülő igények közel 100%-át kiszolgálni.

 

DACHDECKER - Tetőfedő szerszámok gyártója

A lengyel, DACHDECKER márka tetőfedő és bádogos szakemberek számára nyújt kimagaslóan megbízható és professzionális lemezmegmunkálási (lemezhajlítás, peremezés, falcolás és lemezvágás, stb.) megoldásokat. Termékei széleskörűen lefedik a legkisebb és legnagyobb méretű igényeket egyaránt. Kézi és gépi élhajlító berendezések terén is számos lehetőséget kínál kimondottan bádoglemezek megmunkálására tervezve.

Tudjuk, hogy milyen nehéz és veszélyes a tetőfedők munkája. Verőfényes napsütésben, de akár esőben is dolgoznak és több ezer elemből állítanak össze egy-egy tetőszerkezetet. Mindezt időnyomás alatt kell teljesíteniük, hogy kialakulhasson az épület végső alakja. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy az ilyen tevékenységhez speciális eszközökre van szükség.

ÉRTÉKESÍTÉSI FILOZÓFIA

Szeretnénk az ügyféllel az saját nyelvén beszélni. Kínálatunk nagyon rugalmas, hiszen gyártóként folyamatosan figyeljük és meghallgatjuk a tetőfedők véleményét világszerte. Ennek eredménye, hogy éles tapasztalatokra alapozva tudjuk folyamatosan fejleszteni termékeinket, hogy azok mindig a legmagasabb minőséget képviselhessék.

TERMÉK FILOZÓFIA

Stabil szerkezet - a legmagasabb minnőségű alapanyagokból precíz, CNC technológiával gyártjuk termékeinket

Esztétika és hatékonyság - garantált a legmagasabb minőségű porbevonat és a gondosan kezelt alkatrészek

Hatékony gyártás - egy darabból és a tetőfedő elemek egész sorozatából történő hatékony kivitelezésre tervezünk

Mobilitás - termékeink nagyrésze könnyedén hordozható és jó szállíthatósági tulajdonságokkal bír

Biztonság - biztonsági tanusítványunk igazolja termékeink megbízhatóságát is

 

 

A Metallkraft márka a németországi Stürmer Maschinen GmbH csoport tagja és egyben az egyik legfontosabb szereplője. A cég értékesítési, valamint szervíztechnológiai részlege Hallstadt és Bamberg városaiban (Németország) található.
A Metallkraft fémmegmunkáló gépek első sorban az ipar professzionális felhasználói számára készülnek. Amennyiben szigorú elvárásokat támaszt az újonnan vásárolni kívánt fémipari szerszámgép minőségének tekintetében, de a gazdaságosság és jövedelmezőség ugyanolyan fontos szempont, a Metallkraft fémmegmunkáló gépek kiváló minőséget kínálnak Önnek megfizethető áron. A Metallkraft élhajlító berendezések sok éves gyártásra tervezett, magas minőségű eszközök. Minden termék megfelel az EU szabványoknak és rendelkezik CE tanusítvánnyal.

"Gépeink magas minősége a mi színvonalunk, amely biztosítja gyártásunk jövőjét és sikerét."

 

 

A PWA több mint 30 évvel ezelőtti megalapítása óta elveink és törekvéseink ugyanazok maradtak: a lehető legszélesebb körű fa-, fém- és lemezmegmunkáló gépek és szerszámgép-kiegészítők kínálatát biztosítani a lehető legjobb áron - vásárlóink egyedi igényeit is kielégítve.

A PWA - egy Linz székhelyű (Ausztria), 1979-ben alapított családi vállalkozás - kiskereskedőként indult, gépek és mérnöki berendezések szállítására szakosodva egész Ausztriában. Tizennégy éven át tartó, tartós hazai növekedés után a PWA sikeresen átállt a nagykereskedelemre (1993). Jelentős mérföldkő volt, amikor  1997-ben megalapításra került a „BERNARDO” márkanév.

A folyamatos növekedés jelentős megterhelést jelentett a 600 m²-es linzi raktárunk számára, így 2004-ben 2000 m²-re bővítettük épületünket. A PWA 2008-ban ismét kibővült egy további központi raktár építésével Engerwitzdorf településén egy 3700 m² -es raktár területtel. A befejezést követően a linzi központ teljes felújításon esett át, átalakítva a régi raktár területet egy 1200 m²-es bemutatóteremmé. Később újabb pozitív, üzleti fejlődésünknek köszönhetően 2014-ben szükségessé vált az Engerwitzdorf-ban található raktár bővítése egy teljesen új, 3500 m² területű épülettel. 

Ma a PWA 26 alkalmazottat foglalkoztat és 26 különböző országot lát el kiterjedt és folyamatosan bővülő termékportfólióval.

Ügyfél véleményekre alapozzuk portfóliónk fejlesztését. Az egyedi vevői követelményektől a piackutatással együtt közvetlenül a beszállítóink termékfejlesztéséhez vezet az út. Beszállítóinkkal való szoros együttműködésnek ez a formája lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben kielégítsük ügyfeleink igényeit. Beszállítóinkkal szorosan együtt dolgozva biztosítjuk a kiváló minőségű termékek fejlesztésétEz az oka annak, hogy a TÜV AUSTRIA SERVICES GMBH 2010 óta ellenőrzi gépeinket. Széleskörű minőség-ellenőrzésünket tapasztalt technikusok végzik mind a gyártás során, mind a gyártás után is, ezzel biztosítva az ügyfelet arról, hogy megbízható termékre szánta befektetését.

"A kompetencia, a megbízhatóság és a rugalmasság a három fő jellemző, amely legjobban jellemzi csapatunkat."

................................................................................. 

Központi weboldalunkon nagyüzemi, fémipari szerszámgépek és cnc lézervágó, valamint plazmavágó berendezések terén nyújtott termék és szolgáltatás kínálatunk tekinthető meg. Magas minőségű cnc megmunkálóközpontok, cnc köszörűgépek és további, fémipari szerszámgépek értékesítése a fő feladatunk. Természetesen a kapcsolódó szolgáltatásainkról is tájékozódhat, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak fémipari magánvállalkozások, cégek és vállalatok számára.

www.femgepszer-technik.hu

 

Kis- és nagyüzemi felhasználású, fémipari szerszámgépek értékesítésére szakosodott weboldalunk kiváló ajánlatokat tartogat beszerzők és cégvezetők számára. Szalagcsiszoló és lemezhajlító berendezés, oszlopos fúrógép, eszterga és marógép, valamint további fémmegmunkáló gépek, szerszámok és rezsianyagok széles választéka egy helyen.

www.femgepszer.hu

 

Kimondottan fémipari szalagfűrészek beszerzéséhez javasoljuk fűrészgépek értékesítésére szakosodott webáruházunkat. Itt mindig naprakész ajánlatokat talál Magyarország legnagyobb szalagfűrész választékából. A legkiválóbb márkákat forgalmazzuk megbízható szervizháttérrel. 

www.szalagfureszgepek.hu