DACHDECKER ZRDM1150 Bádogos élhajlító - 1150/1,5 mm

DACHDECKER ZRDM1150 Bádogos élhajlító - 1150/1,5 mm
DACHDECKER ZRDM1150 Bádogos élhajlító - 1150/1,5 mm

Kérje árajánlatunkat!

Könnyedén hordozható, összecsukható, ipari felhasználásra készült, magas minőségű, lengyel gyártású bádogos lemezhajlítógép lemezvágóval és ütközővel felszerelve, 1150 mm-es kivitelben.

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

DACHDECKER ZRDM1150 Bádogos élhajlító - 1150/1,5 mm

Kézi, bádogos élhajlítógép fémlemez kézi vágására és hajlítására tervezve.

Magas ipari minőség, lengyel gyártmány.

Kiváló minőségű acélból készül, masszív és merev, porfestett vázszerkezettel.

A készülék minden tartozékát és kisebb részeit cinkbevonat védi a korróziótól.

A lemezhajlító úgy van kialakítva, hogy az egyes elemek könnyedén javíthatók legyenek. Ez a kialakítás lehetővé tette az élhajlító szerkezetének nagy merevségét.

Az élhajlító mechanikus elemeit tekintve többféle beállításra van lehetőség, például a nyomórúd dőlésszöge, valamint nyomóereje és a felső hajlítósín helyzet szimmetriájának beállítása az alsó sínhez képest.

Lemezvágás során a lemezvágó a gép szélén lévő vezetőkben maradhat anélkül, hogy azt el kellene távolítani.

Lemezvágó eltávolítása egy mozdulattal.

A hajlítógép szerkezeti elemei gyárilag be vannak állítva, így nem szükséges semmit szabályozni az első használatba vétel előtt.

Lemezvágó: ötvözött acélból készült pengék, horganyzott acéllemezek maximális vastagsága 0,8 mm, magas élettartam (kb. 25 km vágás 0,5 mm-es lemezen), többször élezhető pengék, cserélhető pengék

Szögbeállító tárcsa: gyors szögbeállítást tesz lehetővé több hajlítás esetén is anélkül, hogy használni kellene a szögbeállító ütközőt.

Gépkerekek: a gép futóműve és nagyméretű kerekei lehetővé teszik az élhajlító szabad mozgatását. A lábak egyedi ollós szerkezete lehetővé teszi a gép méreteinek jelentős csökkentését, melynek köszönhetően egyszerűen szállíthatóvá válik.

Hajlító tányér: Lehetővé teszi 0° és 150° között a hajlítási szög korlátozását, mely sorozatgyártás esetén gyorsítja a folyamatokat.

Ezt a modellt az építkezéseken, akár tetőn történő munkavégzésre tervezték. Könnyedén mozgatható és szállítható, mely az összecsukható kivitelnek köszönhető.

TÖBBFÉLE MÉRETBEN ÉS VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ! HA NEM TALÁLJA AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ TÍPUST, KÉRJÜK VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

 

 

Paraméterek

Cikkszám ZRD-M-1150
Hajlítási szélesség 1150 mm
Hajlítási szög 0 - 150°
Max. vágási vastagság 0,8 mm
Max. hajlítási vastagság 1,5 mm
Súly 100 kg

 

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
DD-ZRD-M-1150